Popis práce/pracovní náplň:
vaření denního menu a výdej pokrmů pro studenty, zaměstnance a návštěvníky menzy
vedení personálu v menze
příprava jídelních lístků
dodržování hygienických a bezpečnostních standardů
Požadavky:
vyučení v oboru kuchař je podmínkou
praxe na obdobné pozici je výhodou
týmová spolupráce
zodpovědný přístup a spolehlivost
schopnost pracovat v rychlém provozu
časová flexibilita
trestní bezúhonnost
Místo výkonu: Menza CPTO, Pasteurova 5, 400 01 Ústí nad Labem - město
Informace o výběrovém řízení a kritériích výběru:
Výběrové řízení proběhne v prvním kole posouzením dodaných materiálů, které musí být součástí zaslané přihlášky a případně v druhém kole osobním pohovorem s vybranými uchazeči. O výsledku budou všichni uchazeči informováni nejpozději do 30 dnů od ukončení VŘ.
Uchazeč/ka přiloží k písemné přihlášce:
- stručný profesní životopis
- doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání
Bližší informace: http://www.ujep.cz nebo na telefonu +420 601 321 730.
Přihlášky se všemi náležitostmi (viz výše) zasílejte poštou nebo doručte osobně na Zaměstnanecký odbor UJEP v Ústí nad Labem, Pasteurova 1, 400 96 Ústí nad Labem nebo e-mailem na adresu
zaslat email do 31. 05. 2025.
Účastníkům výběrového řízení nevzniká nárok na úhradu nákladů výběrového řízení.
Ředitel si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit či nevybrat žádného uchazeče.
Výhody:
pracovní smlouvu na dobu určitou s možností prodloužení
odpovídající finanční ohodnocení
zkušební dobu 3 měsíce
práci v moderně vybaveném gastronomickém zařízení
6 týdnů dovolené, 3 dny sick-days
příspěvek na penzijní připojištění
dotované stravování
e-kartu Pluxee
další zaměstnanecké benefity (možnost účastnit se vzdělávacích akcí a workshopů, rekreační středisko Bukovina atd.)